دریافت فرم جذب برای استادان متقاضی تدریس هیات علمی و حق التدریس

فرم جذب

پس از تکمیل نمودن فرم جذب و الصاق یک قطعه عکس -در سی دی اسکن واصل فرم تکمیل شده تحویل اداره سنجش داده شود. وتصویر فرم مذکور به ادارات گزینش و حراست تحویل شود.

مراحل متقاضیان تدریس ودریافت کد استادی

اخذ مجوز تدریس

صدور مجوز تدریس بر اساس بخشنامه شماره ۱۲۷۵۴۷ مورخ ۳۰/۱۰/۹۷ امکان پذیر می باشد .

تقویم زمانبندی آموزشی

زمان بندی دوره آموزشی تابستانی ۹۷-۹۶ در مقاطع مختلف رشته های غیر پزشکی

بخشنامه برگزاری دوره تابستان برای رشته های غیر پزشکی ثبت نام دوره تابستان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۹۷/۴/۱۶ تا ۹۷/۴/۲۱ و شروع کلاسهای درسی نیز از تاریخ ۹۷/۴/۲۳ تا ۹۷/۶/۱ (شش هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات ادامه می یابد. براساس بخشنامه شماره ۲۳۷۹۲/۳۰ مورخ ۹۶/۴/۲۵ (تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۷-۹۶) زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۹۷/۶/۳ تا ۹۷/۶/۷ است. تعداد کل ساعات تدریس دروس نظری و عملی دوره تابستان مشابه نیمسال های اول و دوم بوده و طی شش هفته آموزشی اجرا می شود. واحدهای دانشگاهی موظف هستند درخصوص واحدهای درسی ارائه شده در دوره تابستان، اطلاع رسانی لازم را انجام دهند. براین اساس واحد دانشگاهی به گونه ای برای تشکیل ۱۶ جلسه کلاس برنامه ریزی کند که برای هر درس در هر هفته حداکثر سه جلسه در نظر گرفته شود. حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی به شرح جدول زیر است: مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دکتری حرفه ای دامپزشکی دوره پیش درمانگاهی کارشناسی ارشد دکتری تخصصی حداکثر تعداد واحد انتخابی ۸ ۸ ۸ دو درس جبرانی مقطع پایه (کارشناسی) حداکثر تا سقف ۶ واحد ـ در این بخشنامه تأکید شده است که برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر ۱۰ واحد درسی فارغ التحصیل می شوند، اخذ ۱۰ واحد در دوره تابستان و همچنین اخذ دروس وصیت نامه امام (ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکرشده در جدول فوق (۸ واحد) بلامانع است. همچنین شهریه دوره تابستان برای دانشجویان دوره های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای دامپزشکی تا حداکثر ۶ واحد درسی، یک دوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغیر هر واحد درسی است. در صورتی که دانشجو بیش از ۶ واحد انتخاب داشته باشد، دو سوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغیر هر واحد درسی است. براساس بندهای این بخشنامه، امکان ثبت نام و انتخاب واحد برای دانشجویان دکتری حرفه ای دامپزشکی دوره درمانگاهی در دوره تابستان فراهم نیست. درخصوص دروس کارآموزی ۱ و ۲ برابر سرفصل مصوب ۶۶/۸/۱۶ شورایعالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رعایت سایر مقررات آموزشی اقدام شود. ارائه دروس در دوره تابستان اختیاری بوده و ترجیحاً در واحد دانشگاهی مرکز استان برگزار شود. تمامی دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای دامپزشکی می توانند در واحد محل تحصیل یا یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور (فقط در یک واحد دانشگاهی) با موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی واحد دانشگاهی مبدأ ثبت نام کنند. در این بخشنامه همچنین آمده است: اخذ درس در واحد مقصد منوط به ارائه معرفی نامه از واحد مبدأ (به همراه لیست دروس) است و بدون معرفی نامه واحد مبدأ، اعتباری ندارد و قابل قبول نخواهد بود. رعایت پیش نیازی و هم نیازی دروس در انتخاب واحد دانشجویان الزامی است و در صورت عدم رعایت پیش نیازی دروس، موضوع قابلیت پذیرش و ثبت را نداشته و واحدهای دانشگاهی از هرگونه مکاتبه در این خصوص خودداری کنند. براساس این بخشنامه؛ اخذ دروس برای دانشجویان رشته های آموزشی (طرح آموزش معلمان) برابر مفاد دفترچه آزمون الزامی است. در این بخشنامه تأکید شده است که اخذ یا تمدید پایان نامه برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره تابستان امکان پذیر نیست و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ واحد پایان نامه را اخذ و یا تمدید کرده اند، نیازی به ثبت نام در دوره تابستان نداشته و تا پایان شهریورماه می توانند از پایان نامه خود دفاع کنند. براساس بندهای این بخشنامه، آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷ ـ ۹۶ درس یا دروس جبرانی باقیمانده دوره را به همراه پایان نامه اخذ کرده ولیکن نتوانسته اند درس یا دروس را در نیمسال دوم بگذرانند، در صورت اخذ درس یا دروس جبرانی در دوره تابستان، تا پایان شهریور ماه نمی توانند از پایان نامه دفاع کنند. این دسته از دانشجویان باید در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ مجدداً پایان نامه را ثبت نام کنند. ارائه درس یا دروس ثبت نام ارزیابی جامع و اخذ یا تمدید رساله در دکتری تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نیست.

تغییر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد تهران شمال

معاونت آموزشی واحد تهران شمال

سرپرست معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران شمال معرفی شد دکتر حمید رضا خالدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با صدور احکام جداگانه ای ضمن تقدیر از خدمات دکتر علی مراد خانی در زمان تصدی مسئولیت حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دانشگاهی، دکتر سید عطاا... افتخاری را به سمت سرپرست این معاونت منصوب کرد. در آئین تودیع و معارفه سرپرست معاونت آموزشی، دکتر خالدی طی سخنانی ضمن تأکید بر انجام شایسته مسئولیت هایی که بر عهده گذاشته می شود، جابجایی و تغییر مدیران را حاصل همگرایی برای هم افزایی و ارتقای اهداف و اولویت های سازمانی برشمرد

مراحل اخذ کد تدریس مدرسان فاقد مرتبه علمی  متقاضی تدریس در واحد تهران شمال
مراحل اخذ کد تدریس مدرسان فاقد مرتبه علمی متقاضی تدریس در واحد تهران شمال

مدرسان فاقد مرتبه علمی که متقاضی تدریس در این واحد هستند می بایست طبق روال مشخص شده در فرم نسبت به انجام مراحل پذیرش اقدام نموده و پس از کسب موافقت مسئولین ، نسبت به ارائه مدارک لازم به اداره سنجش و نظارت این واحد اقدام نمایند . جهت دریافت فرمها به قسمت بخشنامه ها مراجعه و فرم های لازم را از آنجا دانلود نمایید .