اخبار

ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه، روز دختر  و آغاز دهه کرامت بر عموم مسلمین مبارک باد

ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه، روز دختر و آغاز دهه کرامت بر عموم مسلمین مبارک باد جدید

قابل توجه دانشجویان

برنامه زمان بندی حذف و اضافه تکمیلی نیمسال دوم اسفند ۱۳۹۹

آن دسته از دانشجویان محترم که در زمان حذف و اضافه موفق به انجام حذف یا اضافه دروس انتخابی خود نشده است می رساند مطابق جدول پیوست فرصت مجدد جهت انجام حذف و اضافه در نظر گرفته شده است. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر جدول زیر را ملاحظه فرمایید.

قابل توجه متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

بدینوسیله به اطلاع می رساند زمان انتخاب رشته جهت ادامه تحصیل به صورت ثبت نام در محل در تاریخ ۹۹/۱۲/۰۴ به اتمام رسیده است.اطلاعیه های حذف و اضافه تکمیلی به زودی در همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد. لطفا از مراجعه حضوری به مراکز ستادی خودداری فرمایید.

ادامه مطلب
هدایتی مدیر کل آموزش واحد تهران شمال اعلام کرد:

متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برای ثبت نام مراجعه نمایند

برابر اعلام داور هدایتی، مدیر کل آموزش واحد تهران شمال، آن دسته از متقاضیان تحصیل که تاکنون موفق به انتخاب رشته در مقطع کارشناسی واحد تهران شمال نشده اند می توانند با مراجعه به اداره کل آموزشی این واحد واقع در ساختمان دانشکده مدیریت طبقه چهارم اتاق ۴۰۲ و با همراه داشتن مدارک مورد نیاز نسبت به انتخاب و تحصیل در رشته های زیر اقدام نمایند. هدایتی افزود هدف از این امر، فراهم سازی ادامه تحصیل برای همه علاقمندان به تحصیل در واحد تهران شمال صورت گرفته است. وی افزود: امکان پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی نا پیوسته و کاردانی پیوسته ( پذیرش در محل) برابر رشته های زیر در واحد تهران شمال فراهم شده است.

طی حکمی از سوی رئیس واحد تهران شمال صورت گرفت

داور هدایتی به عنوان مدیر کل جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران شمال معرفی شد

دکتر خالدی با صدور حکمی داور هدایتی را به سمت مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی منصوب کرد. پیش از این دکتر امین مصطفایی عهده دار این سمت بود. هدایتی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته حسابداری و از گارکنان باسابقه و پیشکسوت حوزه معاونت آموزشی واحد تهران شمال می باشد.